P & R Commissie

De Public Relations en Recreatie commissie

De P&R-commissie, voluit public relations & recreatiecommissie, organiseert activiteiten in en om het zwembad voor leden en niet-leden van Reddingsbrigade Lemmer en verzorgt daarnaast promotionele activiteiten.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

  • Johan Aalberts (voorzitter)
  • Rik de Graaf (secretaris)
  • Jellina Keulen (lid)
  • Sarai Schaafsma (lid)
  • Saskia Tolhuis (lid)
  • Danielle Wagenaar (lid)

Tijdens de activiteiten van de P&R-commissie staat plezier altijd voorop. De door de commissie georganiseerde activiteiten zijn er om samen leuke dingen te doen en de onderlinge band te versterken. Men kent elkaar voornamelijk uit het zwembad en onze activiteiten zorgen ervoor dat leden elkaar ook buiten het zwembad beter leren kennen.

Wat wordt er standaard elk jaar georganiseerd?

Sint en Piet zwemmen

Elk jaar zorgen wij ervoor dat er Pieten naar het zwembad komen. Deze maken er één groot feest van! Voor de toekomstgroep en senioren is er in de maand december koffie of warme chocolademelk met een verassing.

Schaatsen

Eén keer per jaar gaan we te schaatsen. Zijn de temperaturen laag genoeg en ligt er ijs op de ijsbaan? Dan wordt hier geschaatst. Afgelopen seizoen was dit niet mogelijk en daarom zijn wij met zijn allen naar Thialf gegaan!

Kaderuitje

Het kaderuitje wordt ieder jaar georganiseerd voor de kaderleden, oftewel voor commissieleden en personen die lesgeven. Dit uitje is bedoeld om de teamgeest te bevorderen en met elkaar een leuke dag te beleven met een hapje en een drankje.

Senioren/toekomstgroep

Voor de senioren en toekomstgroep organiseren we verschillende activiteiten zoals een bingo, kopje koffie met eigen gemaakte cake na het zwemmen en een afsluitende barbecue.

Promotie

Reddingsbrigade Lemmer promoot zich op diverse manieren. Zo wordt jaarlijks het infoboekje onder leden verspreid en worden flyers uitgedeeld bij de promotie van diverse evenementen in en rond Lemmer. Daarnaast houden we ook promotieactiviteiten zoals bij Glemmer! Tijdens de examens is een stand te vinden, waar diverse promotieartikelen te koop zijn. Wilt u tussendoor iets kopen van de stand? Neem dan even contact op met één van de leden van de P&R-commissie.

Social Media

Volg ons ook op Twitter en Facebook. Hier houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten en bezigheden in en rond het zwembad.