Aanmelden gratis proeflesSteun ons doe mee !

Aanmeldformulier

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf of een familielid aanmelden als lid bij Reddingsbrigade Lemmer? Vul dan onderstaand formulier in. Druk op verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij informeren je dan over de lestijden en natuurlijk over de indeling in een van onze zwemgroepen.

Heb je vragen of een opmerking, stel deze dan onderaan het formulier. Wanneer je andere vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: technische@rblemmer.nl

Wij doen ons uiterste best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je vooraf alvast informatie over onze contributie en tarieven, dan kun je onze pagina voor tarieven bekijken (klik hier).

Na het volgen van de eerste zwemles ontvang je van ons een machtiging voor het betalen van de contributie via een automatische incasso. Op dit formulier vind je ook een aantal aanvullende vragen. Als je je contributie niet via automatische incasso wilt betalen, dan ontvang je van ons een factuur. Zo kun je de contributie per bank aan ons betalen.