P&R-commissie

De P&R-commissie, voluit de promotie en recreatie commissie, organiseert activiteiten in en om het zwembad voor leden en niet leden. Tevens verzorgen wij diverse promotionele activiteiten.

De P&R-commissie bestaat uit:

  • Voorzitter: Gea de Haan
  • Secretaris: Saskia Tolhuis
  • Leden: Johan Aalberts, Yannick Borger, Jellina Keulen, Sarai Schaafsma en Danielle Wagenaar

Tijdens de activiteiten is plezier belangrijk! De activiteiten worden namelijk georganiseerd om samen leuke dingen te doen en de onderlinge band te versterken. Iedereen kent elkaar voornamelijk uit het zwembad en onze activiteiten zorgen ervoor dat je elkaar ook buiten het zwembad leert kennen. De onderdelen van het zwemmend redden spelen een belangrijke rol in de georganiseerde activiteiten.

Wat organiseren wij elk jaar o.a.:

  • Sint en Pietzwemmen: Elk jaar zorgen wij ervoor dat er Pieten naar het zwembad komen. Deze Pieten maken er één groot feest van! Voor de volwassen zwemmers is er deze avond koffie of warme chocolademelk met wat lekkers.
  • Schaatsen: Eén keer per jaar gaan wij schaatsen. Zijn de temperaturen laag genoeg en ligt er ijs op de ijsbaan? Dan wordt hier geschaatst. Dit jaar was dit niet mogelijk en is met zijn allen geschaatst in Thialf in Heerenveen.
  • Kaderuitje: Het Kaderuitje wordt ieder jaar georganiseerd voor de vrijwilligers uit de commissies, het bestuur en de instructeurs. Dit uitje is bedoeld om de teamgeest te bevorderen en met elkaar een leuke dag te beleven.

De activiteiten die wij organiseren zijn voor jong en oud. Zo wordt er voor de volwassen zwemmers een bingo georganiseerd en gezamenlijk na het zwemmen een kopje koffiegedronken.

De commissie promoot de reddingsbrigade op diverse manieren. Zo wordt divers promotiemateriaal gemaakt en verspreid bij evenementen, daarnaast assisteren wij bij diverse evenementen met een promotionele stand. Tijdens de examens is een stand te vinden in de hal, waar diverse promotiematerialen te koop zijn. Wilt u tussendoor iets kopen van de stand? Neem dan contact op met een van de commissieleden of via recreatie@rbelemmer.nl

Social media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram. Hier houden wij jullie op de hoogte van al onze activiteiten in en rond het zwembad.

Activiteiten 18-19:

Pak je agenda er maar vast bij, want hieronder staan onze activiteiten voor het huidige zwemseizoen:

Zondag 2 september:             Kids Glemmer

Zaterdag 8 september           Nazomeren

Zaterdag 13 oktober              Discozwemmen

Woensdag 28 november       Sint & Pietzwemmen

Woensdag 28 november       Chocolademelk drinken volwassen zwemmers

Vrijdag 30 november             Sint & Pietzwemmen

Zaterdag 8 december            Kaderuitje

Woensdag 13 februari           Bowlen voor volwassen zwemmers

Zaterdag 21/29 maart            Schaatsen in Thialf

Zaterdag 29 juni                     Seizoensafsluiting

*Al bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Via onze nieuwsbrief en social media houden wij jullie op de hoogte van al onze activiteiten.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via recreatie@rblemmer.nl