Aanmelden gratis proeflesSteun ons doe mee !

Steun ons!

Steun Reddingsbrigade Lemmer

Leuk dat u geïnteresseerd bent in het steunen van Reddingsbrigade Lemmer. Door onze vereniging te steunen draagt u bij aan de veiligheid in Lemmer en omgeving. Zo kunnen wij dankzij uw steun vrijwilligers en (jonge) leden opleiden om zichzelf en anderen te redden in noodsituaties in en rondom het water. Daarnaast maakt u het voor ons mogelijk om te ondersteunen bij de vele waterrijke evenementen in onze omgeving.

Om Reddingsbrigade Lemmer te steunen kunt u kiezen uit twee verschillende opties. U kunt kiezen voor een eenmalige donatie aan de reddingsbrigade of voor een jaarlijkse bijdrage vanaf €17,50. Bij een jaarlijkse bijdrage wordt u steunlid van onze reddingsbrigade en blijft u op de hoogte van ons werk in de regio doormiddel van onze digitale nieuwsbrief.

1. Donaties                                                                                                                  

Een donatie kunt u doen door het door u gewenste bedrag over te maken op IBAN-rekeningnummer NL82 RABO 0337 0619 39 t.n.v. Reddingbrigade Lemmer onder vermelding van het woord donatie in de beschrijving.

2. Het steunlidmaatschap

Met dit lidmaatschap steunt u Reddingsbrigade Lemmer, om al haar taken uit te kunnen voeren. Eenmaal per jaar ontvangt u van ons een informatieboekje over Reddingsbrigade Lemmer en op gezette tijden een nieuwsbrief met relevante informatie over de vereniging. Als steunlid mag u niet deelnemen aan activiteiten voor reguliere leden. Let op: Als steunlid vervallen op termijn de behaalde brevetten van de KNBRD.

De jaarlijkse bijdrage voor het steunlidmaatschap is niet aan een maximum gebonden, maar bedraagt minimaal €17,50 per jaar. Het bedrag wordt jaarlijks van uw rekening afgeschreven middels een automatische incasso.

Wilt u steunlid worden of meer informatie over de mogelijkheden om Reddingsbrigade Lemmer te steunen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Aanmelding steunlid